TINA KATANIĆ:

'Obožavam haljine koje mi ističu obline'

27.01.2012 u 14:43

Bionic
Reading

Prezgodna Tina Katanić, čini se, radi od jutra do mraka. Ulovili smo je tijekom snimanja kampanje za sarajevsku modnu kuću

Modna kuća Bellissima pozvala je novinare na snimanje kataloga za novu kolekciju proljeće/ljeto 2012. U Plaza baru Tina Katanić je kao njihovo zaštitno lice za Hrvatsku, uz manekenku Merimu Ramadanović, predstavila prekrasne haljine koje joj stoje kao salivene.

'Volim haljine koje ističu ženstvenost, koje me potiču da lijepo hodam te da imam uspravno držanje. Jako volim kad haljine ističu struk. Cijela kolekcija je napravljena tako da žene učini gracioznima. Mislim da žene previše izbjegavaju haljine, ali uz pravu haljinu mogu izgledati bolje nego u dosadnim trapericama', kaže Tina koja, ako treba ići na spoj, obavezno obuče neku od haljina iz svog ormara. Naglašava da je svakako najvažnije da se u haljini osjeća opušteno, da nije u grču.

Tina Katanić jako je angažirana u zadnje vrijeme. Uz Liscu, tako je postala zaštitno lice Belissime, modne kuće iz Sarajeva čije će haljine, ističe, nositi cijelo ljeto.

'Jedna bijela haljina iz kolekcije strašno ističe bokove i stvarno u njoj hodam posebno mačkasto', smije se lijepa Tina koja je bila na snimanju od šest ujutro, ali kaže da joj ništa nije teško jer radi ono što voli.