GRECE GHANEM

Obožava kršiti modna pravila: Sjedokosa influencerica ponovno osvaja odvažnim outfitom u najpoželjnijoj nijansi ove sezone

26.11.2021 u 08:39

Bionic
Reading

Grece Ghanem, kanadska pedeset plus influencerica, već je dobro poznata zaljubljenicama u modu jer njeguje neobičan i poseban modni stil

Njezin profil na Instagramu nepresušan je rasadnik neobičnih modnih kombinacija, a sjedokosa modna ikona ne krije da vrlo rado prkosi uvriježenim pravilima odijevanja kad je riječ o damama iznad 50.

Grece godinama njeguje isti stil odijevanja i smatra da svatko treba nositi ono u čemu se najbolje osjeća.

Još jednom je genijalnom modnom kombinacijom dokazala da upečatljive modne kombinacije nisu rezervirane samo za 20-i-nešto-godišnje influencerice.

U jednom je ranijem intervjuu otkrila je da uživa nositi odjeću u vedrim bojama pa je ponovno oduševila stajlingom u crno-sivim tonovima i vješto ga razbila udobnim hlačama širokih nogavica u najpoželjnijoj nijansi ove sezone - zelenoj.

  • +10
Crni kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Crni kaput bezvremenski je modni klasik bez kojeg ne možemo zamisliti hladnije mjesece, a Grece se odlučila za oversized varijantu.

Ako neutralnim tonovima dodamo malo boje, svaki će outfit zaživjeti, a ovo je modno pravilo uspješno primijenila i sjedokosa Kanađanka.

Sunčane naočale, efektne čizme i moćna torbica podignut će svaki look, što je ponovno dokazala i zvijezda montrealske ulične mode.