JOŠ JEDNA NASLOVNICA

Objavljene nove i zabranjene golišave fotografije Kate Middleton

29.09.2012 u 11:06

Bionic
Reading

Fotgrafije Vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton u toplesu u rekordnom roku obišle su sve medije, a premda su u Velikoj Britaniji spriječili objavu novih fotografija s odmora, nisu uspjeli spriječiti ostale zemlje da se dokopaju fotografija i objave ih u svojim tabloidima

Grudi Kate Middleton vrlo su brzo postale najslavnije grudi na svijetu. Fotografije vojvotkinje od Cambridgea u toplesu najprije je objavio francuski časopis Closer, a sada krase naslovnicu talijanskog magazina Chi. Nakon toga je i švedski tabloid Se och Hoer objavio fotografije vojvotkinje od Cambridgea obnaženih grudi.

Kate i William pokrenuli su tužbu te je čak francuski sud naredio izdavaču magazina Closer da preda sve digitalne kopije toples fotografija vojvotkinje od Cambridgea. Međutim, to nije spriječilo danski magazin Se og Hør da objavi dosada neobjavljene fotografije na kojima se vidi kako britanski kraljevski par uživa na suncu i odmoru na jugu Francuske.

Na tim novim fotografijama Kate je odjevena u plavi badić koji otkriva njezinu vitku figuru, a te iste fotografije imaju i irski i talijanski mediji koji su objavili fotografije prije negoli je francuski sud donio odluku. Nove golišave fotografije pokazuju puno više od Kateinog obnaženog toplesa, pa je tako na nekima snimljena bez gaćica. Iako je kraljevska obitelj željela spriječiti objavljivanje Kateinih golišavih fotografija, u tome ipak nije uspjela, čak ni tužbom.