TKO JE KRIV?

Obiteljskoj svađi nema kraja, iskre i dalje frcaju

14.05.2014 u 09:50

Bionic
Reading

Čini se kako se strasti između Beyonce, Solange i Jay Z-ja još uvijek ne smiruju. Nakon što je alkoholizirana Solange nasrnula na Jay Z-ja u liftu, svi pokušavaju doznati razlog obiteljske svađe, a strani mediji sada navode kako bi se on mogao kriti u Rihanni

Solange je napala Jay Z-ja koji je nakon Met Balla odlučio ići na Rihannin after party bez Beyonce. Jay je nakon tog rekao da odlazi na Rihanninu zabavu, a ona je nasrnula na njega. Neki smatraju kako je razlog svemu Solangeina ljubomora.

Jay Z je trebao pogurati njenu karijeru, no to nije učinio. I dok slavni supružnici šute o svađi, uživaju u idiličnom bračnom životu i pojavljuju se zajedno na košarkaškoj utakmici, Solange se primila posla, želeći dokazati da taj incident neće tako lako zaboraviti.


Ona je toliko ljuta na stariju sestru i njezinog supruga da je doslovno ‘prekinula’ s njima preko društvenih mreža. Naime, poslije tučnjave u liftu, samo nekoliko minuta nakon after partyja Met Gala 5. svibnja, Solange je odlučila izbrisati svaki dokaz postojanja planetarno popularne sestre na svom Instagramu.