FASHION GURU:

Odjeća Sanje Putice je bez duše, a Ružici Vukovac hitno treba frizura

18.03.2016 u 13:42

Fashion Guru

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Na modne eskapade saborskih starosjedilaca poput Ingrid Antičević Marinović već smo navikli, no zato je zanimljivo pratiti stilske igre nekih novih lica. Sudeći po modnim odabirima političarki u Saboru, neke od njih trebaju štošta naučiti, zaključio je naš dežurni modni kritičar Fashion Guru te je Mostovoj zastupnici Ružici Vukovac zamjerio lošu frizuru, a HDZ-ovoj Sanji Putici bezličan outfit – bez imalo duše

Ingrid je već pokazala podosta svojih modnih eskapada u Saboru. Nakon velikih konjskih repova, dekoltiranih kreacija i ultravisokih potpetica, ovaj leopard izgleda kao pitoma maca. Rekao bih da je ovo jedno od boljih izdanja naše 'pipl mast tras as'.

Iskreno, nikad mi nije bilo jasno zašto sportaši pokušavaju ući u politiku. Samo zato jer su ih tamo neki pokvareni ljudi nagovorili na takvo što? Zar ne bi oni trebali ostati čistog, sportskog srca i biti primjer ostalima? Sandra je, usprkos svemu, za jednu sportašicu u Saboru ovaj put bila koliko-toliko OK odjevena, a viđali smo svašta. Savjet Sandri je da se ipak ne ugleda na kolegice u Saboru jer od njih sigurno neće ništa naučiti.

Zastupnica Gordana Rusak, za koju ne znamo gdje je, kome pripada te u kojem je sada odboru (ali, koliko vidimo, u ovom Saboru to nije ni bitno), odijeva se kao da je već unaprijed pripremila kombinacije za saborske dane, a ovakvih kombinacija smo se itekako nagledali svih ovih godina. Što reći osim da je ovo školski primjer saborskog odijevanja.

Ružica Vukovac još je jedna novopečena zastupnica, a mogla bi po svemu sudeći poput Ingrid unijeti pokoji zanimljivi detalj u sabornicu. Možda ovaj put nije došla do riječi za tešku vokabularom saborsku govornicu, ali je zato pokazala da ima čizmu za šetnje bespućima Markovog trga. Mogla je tijekom tih svojih šetnji do Gornjeg grada usput svratiti i kod prve tete frizerke, a koja bi bila presretna da dobije koju šušku za fen friz.

Kad ti je tetka Dubravka Šuica, teško da je Sanja mogla izbjeći baviti se ovim čime se sada bavi. Što se tiče njezinog odijevanja, to je kao u 'Elementarnim česticama', koje su tako diskutabilne, pogotovo za ovo današnje vrijeme. Ogoljene od svih političkih korektnosti, bez ikakvog uživanja u životu, svedene na crno i bijelo. Takva je i kombinacija Sanje Putice. Bez imalo duše.'