nova doza samopouzdanja

O osmijehu poznate operne dive Martina Tomčić Moskaljov brine poliklinika TIM DENT Miličić

23.12.2019 u 09:07

Bionic
Reading

Poznata operna mezzosopranistica i članica žirija Supertalenta, Martina Tomčić Moskaljov, poklonila je svoje povjerenje i brigu o svom osmijehu stručnjacima poliklinike TIM DENT Miličić

Trendovi s naprednog zapada napokon su se čvrsto smjestili i u našim krajevima, pa je tako ideja lijepog te još važnije, zdravog i širokog osmijeha, postala jedna od najvažnijih kada su u pitanju samopouzdanje i dojam koje ostavljamo na druge. Važnost lijepog i zdravog osmijeha, u današnjem (digitalnom) svijetu, polako ulazi u svijest sve većeg broja ljudi s naših prostora, a izdvojiti se na konkurentnom tržištu stomatoloških poliklinika vrlo je zahtjevan zadatak. Zbog nevjerojatnog protoka informacija, današnji pacijent je izuzetno educiran po pitanju zdravlja zubi, stoga su upravo pacijenti najvažniji razlog da se uvijek traži, ali i ponudi, samo najbolje svima koji dođu u polikliniku TIM DENT po svoju novu dozu samopouzdanja kada je zdrav i blistav osmijeh u pitanju. Voljeti i živjeti svoju svrhu kroz posao koji rade, glavni je motiv svih njihovih stručnjaka specijalista, a njihovi pacijenti im sa svakim svojim povratkom u ordinaciju poklanjaju novu dozu zadovoljstva. Stručnjaci u TIM DENT-u na probleme oralnog zdravlja gledaju kao na izazove na kojima još više uče, a takvim pristupom svaki izazov rješavaju stručno, brzo i potpuno bezbolno! Učenju i novim trendovima pristupaju s veseljem i znatiželjom te su također i stalni gosti svih najvećih i najnaprednijih edukacija, kongresa i stručnih konferencija, s čijih predavanja usvajaju samo najbolje, kako bi svojim pacijentima ponudili još bolju uslugu. Tako je svoje povjerenje u njihove stručnjake poklonila i jedna od naših najpoznatijih mezzosopranistica, Martina Tomčić Moskaljov, koja jako dobro zna važnost komuniciranja zdravog i lijepog osmijeha.

'Osmijeh je, malo reći, uz glas, jedan od glavnih alata mog rada i života, a njegovu besprijekornost smatram imperativom. U TIM DENTU sam pronašla stručnjake specijaliste s kojima lako komuniciram, koji pažljivo i vrlo individualno pristupaju svojim pacijentima i s kojima se, u konačnici, osjećam opušteno, jer znam da će krajnji rezultat biti u rangu bilo koje svjetske poliklinike – besprijekoran. Ovo je jedina liječnička ordinacija gdje se rado vraćam.' – rekla je Martina Tomčić Moskaljov.

Poliklinika TIM DENT Miličić prepoznata je kao imperativ kada se radi o stvaranju popularnih hollywoodskih osmijeha keramičkim ljuskicama te ugradnji dentalnih implantata. Keramičke ljuskice stomatološki su nadomjestak, koji se postavlja na površinu zdravog zuba i u potpunosti može promijeniti oblik, boju, dužinu i širinu zuba. Kao takve, odličan su izbor za sve osobe koje imaju puknuće na zubu, jedan ili više zubi tamnije nijanse, nepravilan oblik zuba, pa čak i sitne razmake među zubima ili samo žele promijeniti estetski izgled svojih zubi. Sam postupak je bezbolan i brz – potrebne su svega tri posjete liječniku dentalne medicine. Zubni implantati – jedino trajno rješenje za nedostatak zuba! Pacijenti često smatraju da je ugradnja mosta ili krunica povoljnije, brže ili odgovarajuće rješenje za njihovu situaciju, no zubni implantat je bolji, estetski prilagodljiviji i funkcionalniji način i prije svega, jedino trajno rješenje za nedostatak zuba. Zubni implantati imitiraju korijene zuba te se ugrađuju u čeljusnu kost na mjestu zuba koji nedostaje ili na takvim pozicijama koje su najbolje da oni nose most . Napravljeni su od titana, metala koji je potpuno biokompatibilan (biološki prihvaćen) s ljudskim tijelom. Jedan od prednosti implantanata je ta što se izbjegava brušenje zdravih zuba, kao što je to uobičajeno kod izrade standardnih mostova. Danas najveći stručnjaci na području dentalne implantologije smatraju kako imedijatna (trenutačna) ugradnja zubnih implantata ima prednosti. Prevladava mišljenje kako se nova kost uz implantat stvara puno brže, ako se implantat odmah optereti – znači, ako se na njega odmah postavlja protetski nadomjestak (kruna ili most).

„U stomatološkoj poliklinici TIM DENT – Miličić teži se imedijatnom opterećenju implantata kada god je to moguće, čime se olakšava cijeli tretman pacijentima, jer sve obave prilikom jednog dolaska u ordinaciju. Upravo po ovom imedijatnom opterećenju implantata, poliklinika TIM DENT Miličić se razlikuje od ostalih stomatoloških ordinacija“ – navodi dr.med.dent. Marko Miličić, jedan od vodećih oralnih kirurga i implantologa u Hrvatskoj, s iskustvom s preko 10 000 ugrađenih implantata.

Odaberite TIM DENT Miličić i podarite si prekrasan i očaravajući blistav osmijeh. Slogan 'Vaš osmijeh. Naša strast.' idealno opisuje filozofiju ove stomatološke poliklinike. Adresa je Ogrizovićeva 30, Zagreb, a više informacija dostupno je na internetskoj stranici poliklinike.

sve osim nogometa