vladajuči trendovi

O, da! Koža je itekako nosiva ljeti, a evo i kako: Pet odličnih kombinacija iz kojih nećete izlaziti cijele sezone

12.05.2021 u 16:29

Bionic
Reading

Unatoč činjenici da novi modni trendovi iz sezone u sezonu sve snažnije brišu granice godišnjih doba, kožni modno komadu i dalje snažno asocira na hladne zimske mjesece. Upravo zbog toga kožni trend u pravilu dominira esensko-zimskim modnim pistama. Međutim, efekt kože također je snažno prisutan u modnim prijedlozima za proljeće i ljeto te predstavljaju jedan od vodećih trendova, a evo kako ga nositi

Mnogima omiljeni kožni odjevni predmeti, od jakni, hlača pa do suknji ne moraju nužno biti rezervirani za hladni dio godine. Ove sezone kožni odjevni predmeti apsolutno su trend, a dobrim kombiniranjem lako će se izbjeći i činjenica da sjajni materijali daju vizualnu težinu.

Vješto kombiniranje koje nadilazi uobičajene okvire te modno poigravanje razbit će predrasude o kožnoj odjeći i pokazati kako su ti odjevni predmeti savršeno kompatibilni sa sunčanim danima.

Haljina košulja

Ovaj model haljine vrlo je omiljen, a kožna haljina modne kuće Altuzarra najbolje ilustrira pomirenje suprotnosti. Materija i boja koje povezujemo sa zimom odlično su se snašli na modelu haljine omiljene u tople dane. Najbolji odabir kožnih haljina košulja su modeli širih rukava te lepršavog, širokog donjeg dijela.

Kombinezon

Kombinezon ili pak kombinacija kožnih hlača i kožnog topa bez naramenica bez problema postaje jedan od stalinga koji ćete obožavati ove sezone. Malo širi kroj hlača, s nogavicama s pasicom te gornji dio šireg kroja laskaju silueti ali daju mogućnost slobodnog kretanja.Odličan izbor su i oni sa naramenicama koji omogućuju kombinaciju različitih majica i topova.

Sako i suknja

Ako su vam uobičajena odijela već pomalo dosadila, kombinacija kožne suknje i sakoa odlična je alternativa. Umjesto uobičajenog strogog kroja birajte nešto mekše i nježnije linije. Suknja će odlično izgledati u A kroju s laganim naborima ili u mini varijanti, a ispod sakoa pasat će sve – od bijele košulje to zavodljivog topa.

Asimetrični kroj

Top asimetričnog kroja, s jednim otvorenim ramenom kao stvoren je za tople ljetne večeri. Dizajneri modne kuće Isabel Marant vide ga u kombinaciji s vrlo trendi puf rukavima. Takva kombinacija daje pažljivu ravnotežu suprotnosti. S jedne strane, romantizam napuhanih rukava suprotstavlja se snazi ​​tkanine; s druge strane taj je dojam pojačan asimetrijom dekoltea.

Baloner

Zna se da su baloner neizostavni modni komad svake proljetne sezone, no umjesto uobičajenog bež, pokušajte sa snažnijom i modno hrabrijom varijantom kožnog balonera. Ovakvo modno rješenje nudi Burberry, brend koji je sinonim za balonere. U njegovoj viziji to je dugi baloner, nešto šireg kroja i pomalo mističnog prizvuka, a svakako ga je poželjno kombinirati s nešto lakšim tkaninama.