ECIJA OJDANIĆ

Novu godinu ću provesti u wellnessu

15.12.2010 u 12:37

Bionic
Reading

Novopečenu majku, glumicu Eciju Ojdanić susreli smo na ženskom književnom kružoku, gdje nam je otkrila kako će provesti blagdane te koliko je veseli majčinstvo

'Novu godinu ću dočekati s novom ekipom, tako da vjerujem da u ovo doba recesije neću kupovati novu opravu, već ću izvući nešto iz ormara te ću reciklirati nešto što nitko nije vidio', našalila se vesela glumica Ecija Ojdanić.

Ecija nam je otkrila da će provesti Božić i Novu godinu u krugu obitelji i najbližih prijatelja, a gotovo cijeli blagdanski odmor će provesti u Dalmaciji.

'Za Božić putujemo u selo Kljaci kod Drniša. Moja obitelj tamo ima kuću i cijelo imanje te nas očekuju s veseljem i raznim blagdanskim delicijama. Nakon božićnih blagdana uputit ćemo se s djecom u hotel Horizont u Baškoj Vodi na wellness. Tamo ćemo i proslaviti Novu godinu. Sve u svemu, provest ćemo jedan dalmatinski tjedan', rekla je.

Ecija je otkrila i da joj lako pada uloga majke, a posebno je veseli ovaj Božić jer je sinčić počeo bolje spavati pa ima više vremena za sebe i pripreme.