HELENA, BARBARA, MONIKA

Novi uspjesi Midikennovih modela

13.03.2009 u 14:45

Bionic
Reading

Novi uspjesi Midikennovih modela

Nakon treće naslovnice francuskog Marie Clairea, jednog engleskog i jednog australijskog Marie Clairea, Officiela, indijskog Voguea, Harper's Bazaara, ID magazina, kampanje za Aiguiera te kampanje Exte odrađene u 2008, Midikennov top model Helena Š. dobila je za kampanju Exte F/W/08 priznanje od jedne od najprestižnijih modnih stranica models.com za svoj trud i rad.

Ovih dana, u Hrvatskoj izašla je i nova kampanja X-nation, proljeće/ljeto 2009, s još jednim uspješnim Midikennovim modelom Barbarom T. Cijelo snimanje odvijalo se u našoj metropoli, taman prije Barbarina odlaska u Pariz gdje se uputila na još jedan Pariški tjedan mode. Uz Barbaru, za uspjeh kampanje pobrinuli su se i najpoznatiji hrvatski fotograf Boris Poljičanin, stilistica Martina Franić, vizažist Ana Rajić te frizerski salon Glamour. Barbari polagano već sada s pravom možemo pridodati naziv hrvatski top model jer nakon kampanje za Paul Smith i kampanje s Levi'som koju je odradila čak pet puta daje nam i pravo na to.

Za novi broj slovenskog Cosmopolitana editorijal je odradila Midikennova prekrasna Monika H. Modni editorijal za veljaču 2009. snimljen je u Ljubljani s poznatim talijanskim fotografom Eulviom Grisoniom koji je već imao prilike raditi s jednim od naših hrvatskih top modela Kristinom Sajko za magazin Gloss. To još jednom dokazuje kako naši susjedi modne scene vole vidjeti hrvatske modele u editorijalima svojih magazina.