SIGURNIJI I UGODNIJI PUT

Novi turistički vodič za Tursku

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 07.03.2017 13:02
  • Objavljeno 10.06.2009 u 13:08
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Vodič za Tursku novo je 'pojačanje' u segmentu turističkih vodiča u Profilovim knjižarama i dio je DK Eyewitness serije turističkih vodiča koja je nagrađena prvim mjestom na prestižnom natjecanju za najbolje destinacije, Wanderlust Travel Awards 2009

Vodič za Tursku, najbolji vodič po izboru čitatelja Guardiana i Observera, pokazuje ono o čemu drugi samo govore. Prekrasnim fotografijama, ilustracijama, kartama i planovima grada vrhunske kvalitete potiče želju za putovanjem i uz jedinstvenu vizualnu koncepciju nudi presjeke i tlocrte svih najvažnijih znamenitosti, iscrpan popis hotela i restorana, te vjeran prikaz plaža, tržnica i svetkovina navedenih po gradovima.

Stazama za šetnju, slikovitim rutama i tematskim turama koji se prožimaju bazarima, džamijama, nacionalnim parkovima, muzejima, te egzotičnim restoranima vodič za Tursku uzbudljivo je iskustvo poput stvarnog putovanja i bogato savjetima iskusnih putnika. Obiluje preporukama gdje odsjesti, kako se cjenkati i što kupiti, te novim informacija o aktualnim barovima i klubovima s kojima posjet TurskoJ postaje sigurna i nezaboravna avantura.

DK Eyewitness turistički vodiči godinama su u vrhu najboljih svjetskih vodiča, a ove godine postali su vodeća serija međunarodno priznate kvalitete. Profilove knjižare već su prepoznale potencijal DK Eyewitness serije i pridružile vodič za Tursku bogatom asortimanu vodiča za: Hrvatsku, Prag, Italiju, Veneciju i talijansku pokrajinu Veneto, Španjolsku, Grčku, Beč, New York, Irsku, Pariz, Portugal i London. Obožavatelji putovanja i koji to namjeravaju postati moći će otkriti čari različitih kultura i hit destinacije ovog ljeta u Profilovim knjižarama širom Hrvatske.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!