NOGOMETAŠI, BEZ BRIGE!

Nove žrtve manekenki: 'zlatni' zagrebački dečki

15.09.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Mladi poduzetnici, pripadnici takozvane hrvatske zlatne mladeži, osim ljubavi prema luksuznom načinu života koji uključuje burne noćne provode po elitnim klubovima i skupocjene automobile, dijele i strast prema manekenkama. Znači li to da nogometašima uskoro neće ostati ništa?

Maja i Antea vole pripadnike 'zlatne mladeži'

Predvodnik ove skupine momaka, koji se često nalazi na listama najpoželjnijih hrvatskih neženja, zasigurno je Josip Šelendić, potomak obitelji koja se već stotinjak godina bavi obradom metala i bravarijom. Šelendić je, između ostalog, vlasnik kluba Ritz te vozi Aston Martin, što je prilično dobar portfelj za domaće manekenke koje već nisu udane za kakva nogometaša. Premda je Josip diplomirao u njemačkome Heidelbergu te govori više stranih jezika, ovim djevojkama taj dio njegova životopisa zasigurno ne imponira baš previše budući da njegova sadašnja, slatka Malina nema pojma što joj je dragi po struci. Ivana Paris Andrea Ćupor Josipa Kusić Antea Kodžoman dio su Šelina ulova koji je javnosti poznat, a trenutačno se, kako rekosmo, zabavlja s manekenkom

Malina ne zna što je Šela završio, a koga i briga...
Malinom Grahek. Da je baš on možda i najzanimljiviji domaćoj manekenskoj populaciji, govori najnoviji incident, navodna tuča Antee Kodžoman i njegove sadašnje djevojke Maline Grahek.

Mlađahni Ivan Todorić, najmlađi sin najpoznatijeg hrvatskog tajkuna Ivice Todorića, također se okušava u ljubovanju s damicama poznatim po izgledu. Nakon mladenačke ljubavi s pjevačicom Lanom Jurčević, navodno je bio s Anteom Kodžoman, no njegov najnoviji izbor je blago šokirao javnost. Milica Mihajlović vatrena je srpska manekenka, a mediji su mladog Todorića stali prozivati da 'bira uvozno dok po svijetu reklamira hrvatske proizvode s Konzumovih polica'. Milica uspješnu manekensku karijeru gradi u New Yorku i Miamiju, a poznata je njezina izjava da su joj se upucavali svi 'koji hodaju na dvije noge'.

Je li i Korana u tom košu?
Davor Bienenfeld također je jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja, a to i nije čudno s obzirom na to da potječe iz imućne obitelji poduzetnika. Davor je bio u kratkoj vezi s manekenkom i  TV voditeljicom Koranom Gvozdić te u nešto duljoj vezi s bivšom misicom Majom Cvjetković. Glasine koje su kolale zagrebačkim hoch kuloarima tvrdile su da Maja nije bila po volji njegovu društvu u koje joj navodno nikako nije polazilo za rukom uklopiti se. Ona je te navode, naravno, negirala, a danas je Davor u ljubavnoj vezi s nekadašnjom uspješnom manekenkom Annom Lenom Dekanić. Ona je izdanak Midikkenove škole te je kao model startala zajedno s također uspješnom Arletom Bogunović, a kasnije je i sama imala modnu agenciju u Švedskoj, gdje je godinama i živjela.

Mia možda ne priča, ali je dio priče
Ivor Vucelić također nije potpuno nezanimljiv kad se radi o osvajanju poznatih ljepotica. Bio je u kratkome braku s Lanom Pavić, koji je završio iznošenjem njihova prljavog rublja po novinama. Lana je optužena za lascivno dopisivanje sa svojim sadašnjim partnerom, također poduzetnikom, Branimirom Brkljačem s kojim danas ima kćer. Ivor se može pohvaliti i vezom s decentnom i rezerviranom Mijom Kovačić, kojoj je za rođendan naručio i pjesmu od Martine Vrbos. Ona je u čast njihove ljubavi skladala originalan romantični uradak zanimljiva naslova 'Pismo jednog gospodina', budući da Mia voli 'muškarce s manirama uz koje se osjeća posebno'.