SLATKA KOLEKCIJA

Nove Guess torbice i nakit u bojama bombona

28.03.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Dizajner koji je osmislio novu kolekciju Guess torbica kao da je u stvaralačkom zanosu bez prestanka uživao u najslađim šarenim bombonima. Ništa manje nisu atraktivne ni narukvice ni ogrlice, a usudimo se primijetiti – ni modeli u novoj Guess reklamnoj kampanji

Modni dodaci u kojima možete uživati uđete li u Guess butike, govore da će to biti romantično proljeće. Delikatesne torbice i šareni nakit na kupnju bi namamili i one manje popustljive dame kad je trošenje po dućanima u pitanju.

Veći dio torbica nosi vintage prizvuk, nostalgiju bude osobito blijedo isprane četvrtaste pismo torbice s crnim detaljima i potpisom branda. Na torbicama su ovog proljeća neizostavne mašnice ili privjesci u obliku cvjetova kakvih se ni pin-up djevojke ne bi posramile.

U ponudu novih modnih dodataka Guess je uvrstio i remenje, a osobito su popularni oni uski koji nas također vraćaju više desetljeća unatrag. Iz doma se ne može izaći ni bez supersofisticiranih štikli ili platforma sandala s punom petom, na mašnice i s prepoznatljivim Guess potpisom.