KAIA GERBER

Nova manekenska zvijezda proslavila 18. rođendan u stajlingu po uzoru na slavnu mamu

09.09.2019 u 23:32

Bionic
Reading

Kaia Gerber, kćer supermodela Cindy Craword i biznismena Randea Gerbera, novo manekensko ime u svijetu mode, proslavila je nedavno svoj 18. rođendan

Slatka brineta naslijedila je najbolje gene svojih roditelja te uspješno kroči modnim pistama. Iza nje su mnoge modne kampanje, revije najpoznatijih dizajnera i naslovnice prestižnih modnih magazina, pa mladoj ljepotici mnogi predviđaju veliku karijeru.

Mlađahna ljepotica proslavila je svoj 18. rođendan, a na svom rođendanskom partiju koji se održao u njujorškom hotelu The Edition Hotel, očarala je sve odabravši glamuroznu opravicu nadahnutu outfitom njezine majka koji je nosila davne 1992. na dodjeli MTV VMA nagrada.

STIL BEZ GREŠKE

Ne znate kako nositi kardigan ove jeseni? Neka vas inspirira stajling nove manekenske zvijezde

Pogledaj galeriju

Kaia je plijenila poglede u crnom korzetu i kožnatoj minici koje je upotpunila cipelama na visoku petu i statement remenom s upečatljivom kopčom, a mnoge je njezin glamurozni stajling podsjetio na Versaceov outfit njezine mame Cindy koji je nosila 1992. godine.

Mlada manekenska senzacija ovo rođendansko izdanje inspirirano 90-ima začinila je i voluminoznom frizurom i dramatično našminkanim očima. 

Na rođendanskom partiju lijepe kćeri bili su i ponosni roditelji Cindy i Rande koji su prošle godine proslavili 21. godinu braka. Osim Kaie, par ima i sina Presleyja koji se također bavi modelingom. 

Inače, Kaia krasi listopadsku naslovnicu britanskog izdanja magazina Vogue, a pojavila se prvi puta u video spotu baš poput njezine majke u legendarnom spotu Georgea Michaela 'Freedom' 1990. godine.