SPORTSKI COOL LOOK

Nova kolekcija Russell Brown oduševila i slavne nogometaše

16.05.2015 u 00:25

Russell Brown SS 2015

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

I nogometne zvijezde Steven Gerrard i Mario Balotelli oduševljene su novom kolekcijom modnog brenda Russell Brown, iza kojeg stoji njihov suigrač, hrvatski reprezentativac Dejan Lovren

Iza brenda Russell Brown stoje Dejan Lovren i njegov kum Lovro Krčar. Dečki su otkrili kako su odjećom iz svoje ljetne kolekcije oduševljeni poznati nogometaši Liverpoola Steven Gerrard i Mario Balotelli te da su već napravili narudžbe!

Brend Russell Brown predstavio je putem svog web shopa novu muško/žensku kolekciju T-shirt majicahoodie T-shirta i kratkih hlača za sezonu proljeće/ljeto 2015. U kolekciji prevladavaju zanimljivi printovi prepoznatljivog motiva crvene sove ukrašeni kožom i cifovima.

Novost u asortimanu u odnosu na dosadašnje ljetne kolekcije jesu dva modela muških hoodica kratkih rukava s cifovima koji im daju posebnost. Look zaokružuju simpatične maske za smartphone koje je moguće kupiti uz artikl iz nove kolekcije.

Glavne uloge u kampanji preuzeli su britanski modeli Mariella Amodeo i Mihael Slivečko. Fotografije potpisuje Danijel Galić, styling Davor Jelušić dok se za make up i frizuru pobrinula Jessica Shulungu.