PROLJETNI LOOK

Nova kolekcija Coconut Women

06.04.2010 u 12:37

Bionic
Reading

Nova Coconutova kolekcija za žene proljeće/ljeto 2010. stigla je u dućane. Osim krojeva i dezena, novost je i linija od organskog pamuka

Kolekcija je podijeljena na bazične, sport i fashion modele. Svi su oni prilagođeni modernoj ženi koja teži jednostavnosti, lijepom izgledu i stilu prilagođenom svim situacijama. Mogućnost kombiniranja modela je neograničena i pruža svakoj ženi priliku da na kreativan način i u potpunosti izrazi svoju osobnost.

U novoj Coconutovoj kolekciji prevladavaju crna, bijela, siva, tamnoplava i smeđa boja, u kombinaciji s žutom, crvenom i zelenom. Kolekcija donosi mnoštvo modernih pruga i raznobojnih uzoraka te omogućava brojne individualne varijante.

Većina artikala u pamučnoj je izvedbi, uz one izrađene od kombinacije pamuka i elastina, pliša te viskoze pomiješane s poliesterom. Izdvajaju se i modeli od finog tankog pamuka koji odiše lakoćom i jednostavan je za održavanje. Za ležernije kombinacije preporučujemo traper različite obrade i boja.

Grafike nove kolekcije proljeće/ljeto 2010. karakterizira geometrija cvjetnih motiva, a osobita je pozornost posvećena detaljima poput metalnih pločica, etiketa i ukrasnih končića.

Posebnost u novoj Coconutovoj kolekciji je i linija od organskog pamuka. Ovaj je materijal specifičan po tome što se uzgaja metodama koje nemaju štetan utjecaj na okoliš - bez korištenja toksičnih tvari, pesticida i umjetnih gnojiva. Coconutova žena se odabirom outfita izrađenog od organskog pamuka ne odriče udobnosti. Noseći prirodni materijal, osjeća se povezana s prirodom, a u isto je vrijeme svjesna da njezin modni odabir ujedno pomaže očuvanju okoliša.

Kampanju za novu Coconutovu kolekciju potpisuje fotograf Goran Čižmešija, stilistica je Jasmina Arnautović, make up artist je Simona Antonović, a frizuru je stilizirao Ruža Institut Kerastase. Kampanja je snimljena u trgovini Magma Lifestyle u Ilici u Zagrebu.