POSAO I ZADOVOLJSTVO

Nova karijera Maje Lene Lopatny

30.10.2013 u 09:07

Bionic
Reading

TV voditeljica i studentica novinarstva Maja Lena Lopatny ovih je dana vrlo zaposlena. Uz fakultet, na kojem je po cijele radne dane, i televizijski angažman na Jabuka TV-u, dobila je posao organizatorice događaja u zagrebačkom noćnom klubu Hemingway

'Bila sam nedavno s curama na godišnjici Hemingwaya i sjajno smo se zabavile. Nekoliko dana nakon toga dobila sam poziv iz kluba, da su zainteresirani za suradnju sa mnom', rekla je Maja Lena.

Maja Lena će biti zadužena za organizaciju i promociju klupskih događaja.

Maja Lena na proslavi 11. godišnjice kluba Hemingway


'Prva mi je večer već u četvrtak na Noć vještica, koji svake godine rado posjetim, a svima je poznato da je Halloween kluba Hemingway najpopularniji u gradu', počela je Maja Lena s promocijom.

'Nakon toga, u subotu, 9. studenoga, otvaramo novi program i V.I.P. floor, samo za starije od 21 godinu, gdje će se starije društvo moći zabaviti uz popularnu stranu glazbu. To će biti prva večer u mojoj organizaciji, pa sve pozivam da mi se tada pridruže u Hemingwayu.'


Uza sve to, Maja Lena je i sretno zaljubljena i kaže da za dečka uvijek ima vremena, a to se vidi i na njezinoj sjajnoj liniji i osmijehu koji ne skida s lica.