POSLOVNA ELEGANCIJA

Nova ikona stila ne zna za pogreške: Zendaya izgleda senzacionalno u sivom od glave do pete

22.04.2022 u 09:42

Bionic
Reading

Gotovo dva mjeseca prošlo je od emitiranja posljednje epizode druge sezone hit serije ‘Euforija’, a njezina glumačka postava sastala se ove srijede u muzeju Akademije za filmsku umjetnost i znanost u Los Angelesu

Zvijezde tinejdžerske drame HBO-a okupile su se na crvenom tepihu, a na njemu se i ovoga puta glavnom zvijezdom pokazala Zendaya.

Nova ikona stila, kako ju brojni oslovljavaju, ne prestaje nizati vanserijska izdanja kojim je spomenutu titulu i uspjela zaraditi, a ovoga puta oduševila je u monokromnom izdanju u znaku sive boje.

  • +8
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon niza izdanja s potpisom modne kuće Valentino, a za koju nastupa u ulozi zaštitnoga lica, zvijezda serije ‘Euforija’ odlučila je napraviti odmak odabirom komada s potpisom američkog luksuznog streetwear brenda Fear of God.

S bliskim prijateljem i stilistom Lawom Roachom, Zendaya je svoje novo izdanje za crveni tepih kreirala sivim kompletom stvorenim od predimenzioniranog sakoa naglašenih ramena, hlača visokog struka i odgovarajućeg topa okruglog ovratnika.

Ovo jednostavno, a istovremeno efektno izdanje u duhu modnog minimalizma i 80-ih, kompletirala je klasičnim salonkama Christiana Louboutina u identičnoj boji kompleta, dok je frizuru zalizane punđe oplemenila decentnim naušnicama brenda Bulgari za kojeg nastupa u ulozi ambasadorice.