ODVAŽNA IZDANJA

Nova holivudska moda: Olivia Wilde i Kaia Gerber ispod prozirnih haljina ne nose više grudnjake

16.10.2022 u 13:10

Bionic
Reading

Jesu li slavne ljepotice zaratile s grudnjakom? U posljednje vrijeme sve češće za pojavljivanja na crvenom tepihu slave dame iz svijeta mode i filma biraju prozirne kreacije koje malo toga ostavljaju mašti

Glumica Alexandra Daddario na dodjeli nagrada Emmy pojavila se u prelijepoj Diorovoj haljini ukrašenoj perlicama, koja je pala u drugi plan kad je glumica stala ispred reflektora i pokazala da ispod nje ne nosi grudnjak.

Još odvažniju haljinu odjenula je njujorška ikona stila Olivia Palermo koja se na modnoj večeri u Milanu nedavno pojavila u potpuno prozirnoj haljini koja je malo toga ostavljala mašti.

  • +11
Poznati na CNMI Sustainable Fashion Awards 2022 Izvor: Profimedia / Autor: LAURA VILLANI / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia

Njen primjer nedugo zatim slijedila je i nova zvijezda serije Bridgerton Simone Ashley koja je Valentinovu revija pratila u bijelo, čipkastoj, prozirnoj haljini ispod koje su joj se nazirale gole grudi.

SIMONE ASHLEY

Smjelo izdanje zvijezde serije 'Bridgerton': Ispod prozirne haljine nije nosila grudnjak

Pogledaj galeriju

Ni Gala zabava u Los Angelesu nije mogla proći bez modno odvažnih izdanja, za što su se pobrinule glumica i redateljica Olivia Wilde, koja se odlučila za srebrnu, blještavu haljinu koja prati liniju tijela ispod koje ljepotica magnetnog pogleda također nije nosila grudnjak. Haljina na dnu ima ukrase od roza perja, a dio je kolekcije Alexandre Vauthier SS22 Couture.

  • +23
Olivia Wilde i Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / PROFIMEDIA

Njezinim primjerom povela se i prelijepa manekenska zvijezda i kći nekadašnjeg supermodela, Kaia Gerber, koja se odlučila za prozirnu kreaciju iz kolekcije proljeće/ljeto 2023. Pietera Muliera za Alaiu. Crni mrežasti bodi s visokim ovratnikom kombinirala je s tamnoljubičastom nabranom suknjom koja se spušta na bokove.

slavlje filma i mode

Glamurozne kreacije na slavnim ljepoticama: Pogledajte sve haljine s najraskošnije holivudske zabave

Pogledaj galeriju