FASHION GURU

Srculence se nešto umjerenije odijeva, ali Chanel ogrlica je nepotrebna na ovako dobru jaknu

  • 10.11.2023 u 18:29

  • Bionic
    Reading

    U Zagrebu je ovog tjedna održana promocija albuma Marije Mirković, koja je do 2021. godine bila dio grupe The Frajle, a istu nisu propustila ni brojna poznata lica. Među njima bila je i kćer Ivice Todorića, Iva Todorić, koja je 'zapela' za oko našem modnom kritičaru

    Gospođa Todorić, poznatija trenutno kao Srculence, zbog Instagram profila, krenula je s obilaženjem društvenih događaja pa se tako našla na promociji albuma.

    Nekada je nosila Chanel od glave do pete, a siguran sam da i dalje obožava skupe krpice. Ipak je ovaj put bila malo umjerenija u modnom izričaju.

    • +3
    Iva Todorić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

    Kad se samo sjetim njezinog zelenog kariranog Chanel kompletića, doslovno od glave do pete.... Da - i čizme su bile od istog materijala.

    Iskreno ovakav stil joj je puno bolji nego prijašnjih godina.

    marija mirković

    Brojna poznata lica na predstavljanju albuma; Vanna zablistala u hit čizmama i baloneru

    Pogledaj galeriju

    Bez zelene boje i osmijeha naša Iva nikud ne ide, no sada nosi umjerenije boje, a i dezene koji joj bolje pristaju.

    Pretpostavljam vintage Chanel ogrlica idealna je na ovu majicu, ali sasvim nepotrebna na ovako dobru kožnu jaknu, koja je čini mi se, Givenchy. Jakna je fakat dobra, a ima i zanimljive zipove na rukavima.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.