raskošna vedrina

Nosi se ružičasto: Ovaj vedri proljetni trend već je zavladao stajlinzima street style zvijezda na Instagramu

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 02.03.2021 12:15
  • Objavljeno 02.03.2021 u 12:15
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: DONELL WOODSON / GETTY IMAGES / ESMERALDA LLACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / HANNA PUTYLINA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / DONELL WOODSON / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Iako je poznati institut za boje Pantone proglasio umirujuću sivu i optimističnu žutu bojama koje će obilježiti 2021. godinu, ako je suditi po stajlinzima poznatih zaljubljenica u modu, u proljetnim mjesecima glavnu će riječ voditi ružičasta

Proljeće je tradicionalno doba u godini kada veću pozornost posvećujemo odjevnim komadima, dodacima i obući u svjetlim bojama. U proljetnim kolekcijama renomiranih dizajnerskih brendova uvjerljivo su dominirale, a polako i sigurno zavladale su i jednom od najutjecajnijih društvenih mreža na svijetu, Instagramu.

U moru vedrih boja koje prizivaju proljetne mjesece i visoke temperature, ružičasta boja u svim svojim inačicama predstavlja jedan od popularnijih nadolazećih trendova.

  • +8
  • +5

Ružičasta izdanja street style zvijezdi

Izvor: Profimedia / Autor: A. Astes / Alamy / Alamy / Profimedia

U prilog tomu dovoljno govore stajlinzi poznatih zaljubljenica u modu okupljenih na Instagramu, a brojni vjeruju kako će u popularnosti u narednim mjesecima zamijeniti pomalo dosadnjikavu bež boju koja je proteklih godina u proljetnim mjesecima uvjerljivo dominirala modnom scenom.

Da je uistinu riječ o velikom nadolazećem trendu dovoljno govori činjenica da je poznati francuski brend Jacquemus stvorio capsule kolekciju kojom su uvjerljivo zavladali ružičasti tonovi, a modna tražilica Lyst otkriva kako je posljednjih mjeseci zabilježen porast pretraživanja za ružičastim komadima za 42 posto.

Kako istaknuti ružičastu boju u stajlinzima

Iako ružičastu boju brojni doživljavaju kao djevojačku, u stajlinzima može izgledati poprilično 'hladno'. Trik se nalazi u odabiru odjeće i dodataka jasnih linija i strogog dizajna koja čini suštu suprotnost s onim lepršavim i nerijetko ukrašenim romantičnim volanima kojim se dodatno naglašava njezin nježan, djevojački dojam.

Najlakši način isticanju ružičaste boje u stajlinzima predstavljaju dodaci poput torbice koja će i najjednostavniju kombinaciju nesumnjivo podići na novu razinu. Zahvaljujući kolekcijama vodećih dizajnerskih brendova, sasvim je jasno da je ružičasta boja prilagodljiva i laka za nošenje u svim prilikama.