HRABAR POTEZ

Nosi li J.Lo išta ispod ove haljine?

25.01.2013 u 16:37

Bionic
Reading

Na svečanoj premijeri filma 'Parker' u Las Vegasu sve oči bile su uperene prema zanosnoj Jennifer Lopez koja je na crveni tepih stala u doista hrabroj modnoj kombinaciji

Slavna J.Lo iza sebe već ima desetljeće showbizz karijere, no usprkos tome, može itekako konkurirati svojim i dvostruko mlađim kolegicama. Pjevačica i glumica, poznata po svojim rasnim oblinama, posebice zamamnoj stražnjici, na svečanoj premijeri filma 'Parker' odlučila je sve prisutne podsjetiti zašto slovi za jednu od najseksipilnijih žena na svijetu.

Odjenula je tako Jennifer odvažnu bijeli haljinu čiji dizajn potpisuje Kaufman Franco, i maštu svih prisutnih zagolicala prorezima koji su navodili na zaključak da nije odjenula donje rublje.

Bijela duga haljina imala je smjele izreze duž bokova, otvorena leđa, a dekolte pokrivala točno onoliko koliko je bilo potrebno. Uzak kroj haljine naglasio je sve Jenniferine draži, a svakome je bilo jasno da na sebi ima samo tu tanašnu haljinicu bez donjeg rublja. Vrlo hrabro, složili bi se mnogi.

Na crvenom tepihu, osim oblina, Jenn je otkrila i kako joj je bilo prilično teško snimati film 'Parker', jer se u to vrijeme razvodila od bivšeg supruga Marca Anthonyja. 'Osjećala sam se kao da mi se cijeli život raspao. Sve što mi je bilo poznato i blisko punih sedam-osam godina… i tada odjednom, poput eksplozije. Bilo je jako bolno, no djeca ti daju određenu snagu, zbog njih si ne možeš dopustiti da se raspadneš', rekla je J.Lo.