uvijek poželjne

Nose se do kasne jeseni: Ove elegantne haljine nepogrešiva su investicija

08.08.2023 u 05:45

Bionic
Reading

Satenske haljine oličenje su elegancije, a modne ikone nose ih od crvenog tepiha do casual stajlinga

Ako su vam misli već usmjerene prema jeseni i komadima koje će se nositi s dolaskom hladnijeg vremena, dobra vijest je da postoji velika šansa kako jedan već posjedujete u svojoj modnoj kolekciji - satensku haljinu.

Najbolje i najgore tkanine za ljetne vrućine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Među haljinama koje će biti must-have komadi jeseni, upravo se ovakvi modeli nalaze pri samom vrhu.

Riječ je o pravom modnom klasiku s gotovo neprikosnovenom elegancijom i daškom glamura, zbog kojeg je nepogrešiv odabir od crvenog tepiha do ljetnih i jesenskih svakodnevnih modnih kombinacija.

Jedan od najboljih načina za stiliziranje u hladnijem periodu jest uvijek aktualna kombinacija s visokim kožnim čizmama, koji uspješno možete podići na višu razinu s dodatkom kožne jakne i trendi torbicom.

Tijekom ljeta, njen specifičan materijal koji senzualno prati liniju tijelu savršeno će se nadopunjavati sa stiletticama ili udobnim ravnim sandalama koje su nezaobilazna ljetna opcija za sve željne udobnosti i osjećaja lakoće.

U skladu s dolaskom hladnijeg vremena, stižu nam komadi maksi kroja i dugih rukava, visokih ovratnika i retro kopčanja na gumbiće, potom haljine s laskavim povezom oko struka ili opcije koje se jednako uspješno nose i tijekom ljeta - modeli s tankim naramenicama i dugačkim krojem koje ćete uz dodatak blejzera ili kožne jakne bez greške nositi i u kasniju jesen.

  • +7
Satenske haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Cayet Promo