EMILY RATAJKOWSKI

Nju je nemoguće ne primijetiti: Svi pogledi su pratili lijepu brinetu u crvenom

09.09.2021 u 09:54

Bionic
Reading

Manekenka, glumica i poduzetnica Emily Ratajkowski redovito bira odjevne kombinacije u kojima do izražaja dolazi njezina savršena figura koju je u rekordnom roku vratila nakon poroda

Američka ljepotica ponovno je bila zvijezda modnog događanja Dundas X Revolve Event na kojem je predstavljena nova kolekcija uspješnog norveškog dizajnera Petera Dundasa.

Ovaj je talentirani kreator nakon karijere u poznatim modnim kućama Emanuel Ungaro, Emilio Pucci i Roberto Cavalli odlučio krenuti u samostalne vode što se pokazalo sjajnim potezom.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Dundas je u New Yorku predstavio svoju novu kolekciju, a među uzvanicima bile su mnoge poznate trendseterice među kojima i prelijepa Emily Ratajkowski koje se mnogi sjećaju i iz golišavog spota 'Blured Lines' Robina Thickea koji je podigao nezapamćenu medijsku prašinu.

Brineta savršene figure i nježnih crta lica ponovno je bila u središtu pozornosti odjenuvši odvažnu crvenu mini haljinu s potpisom kreativnog Norvežanina koja ne trpi nesavršenosti.

Lijepoj manekenki koja je u ožujku ove godine rodila svoje prvo dijete, dječaka Sylvestera Apolla Beara, ova je seksi kreacija pristajala kao salivena te je u prvi plan istaknula njezine atribute.

Efektne sandale na vezanje, prirodan make up i mladenački raspuštena kosa, odlično su se uklopili u ovaj look bez greške.