BEZOBRAZNO ZGODNA

Njoj stvarno ne treba grudnjak za šetnju gradom

09.07.2013 u 13:18

Bionic
Reading

Alyssa Milano u haljini bez grudnjaka. Zašto ne, kad izgleda tako bezobrazno dobro

Zgodna 40-godišnja glumica u uskoj elegantnoj haljini na kojoj su se isticali njezini atributi bez grudnjaka promovirala je novi šou 'Mistresses'.

Naime, na ulicama New Yorka mamila je poglede slučajnih prolaznika koji nisu mogli ne primijetiti njezine raskošne obline i grudi koje su se nazirale ispod haljine. Osim novog šoua glumica je promovirala i novu liniju odjeće Touch za sportske fanove.

Alyssa, inače rođena u Brooklynu, na sebi je imala narančastu haljinu A-kroja brenda Alice + Olivia s potpisom dizajnerice Stacey Bendet. Da glumica pršti samopouzdanjem, pokazala je kada je ponosno prošetala bez grudnjaka, a jedini modni dodatak haljini bile su narukvice.


Seksi kombinaciju podigla je sandalama otvorenih prstiju, a na usnama je imala narančasti ruž. Raspuštena kosa dodatno je pojačala glumičin seksipil.

Alyssa je velika ljubiteljica sporta, a odrastala je navijajući za Los Angeles Dodgerse. Njezina modna linija Touch namijenjena je ženama i muškarcima, a ima licencu za proizvodnju majica, jeansa, jakni, i to za čak tri profesionalne američke lige, za nogomet, košarku i bejzbol.