Cloud Pink

Nježna elegancija nagrađivane mirisne kolekcije Ariane Grande

21.08.2023 u 16:07

Bionic
Reading

Dobitnica nagrade Grammy, glumica i mlada poduzetnica Ariana Grande oduševljava nas i osvaja na više razina. Nakon gotovo desetljeća neupitnog uspjeha u svijetu mirisa, Ariana je utemeljila svoje mjesto među elitnom klasom inovatora parfema. Ova multitalentirana globalna zvijezda u kolovozu predstavlja svoj najnoviji miris – Cloud Pink i uvodi novo poglavlje u svojoj nagrađivanoj kolekciji mirisa

Prozračan miris parfema ostavlja dojam nježne elegancije, a nadahnut je magnetskim optimizmom i samopouzdanjem same Ariane, pa je i kampanja koja ga prati prikaz njezine evolucije kao umjetnice i žene.

'Cloud je miris koji će za mene uvijek biti poseban i zahvalna sam svojim obožavateljima što su pokazali toliko ljubavi prema njemu svih ovih godina. Mislim da je Cloud Pink doista savršen miris koji je sjajna sestrinska varijanta originalnog Clouda. Ne mogu dočekati da svi isprobaju CLOUD PINK...' rekla je Ariana povodom predstavljanja novog mirisa.

Cloud Pink, kreiran od strane Clementa Gavarryja iz tvrtke Firmenich, predstavlja senzualan spoj drvenih nota mahovine i zaslađenih pralina. Dizajn bočice ostaje dosljedan originalu, ali u savršenim nježnim nijansama ružičaste boje koja jednako kao i sam miris budi optimizam. Baršunasti spoj bobičastog svježeg voća i cvjetne note orhideje vanilije te rumena ambreta nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, ostavljajući spoj zaraznog, senzualnog mošusa i drvenih nota koje bude sva vaša osjetila.

Cloud Pink predstavlja još jedan trijumf u impresivnoj karijeri Ariane Grande, a bit će dostupan ekskluzivno na web stranici Douglas.com od 21. kolovoza 2023.