NAJVEĆI MODNI GRIJEH

Njezine stajlinge svi kopiraju, a sada je otkrila kakve cipele ni u ludilu ne bi obula

19.05.2018 u 18:19

Bionic
Reading

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, Bella Hadid modni je uzor današnjim mlađim generacijama. Njezini stajlinzi inspiriraju, ali se i naveliko kopiraju, a sad je otkrila i u čemu je nikad nećemo vidjeti

Lijepa brineta, koja krasi kampanje velikih modnih i sportskih kuća poput Diora i Nikea, voli se poigravati s modom, ali sve u svojim granicama.

No, zabavne modne igrice za Bellu Hadid prestaju na spomen jednog modela obuće u kojem je, očito nikad nećemo vidjeti. Riječ je o popularnim Crocsicama koje otkako su se pojavile ne prestaju polarizirati javnost, njih jednostavno ili volite ili mrzite, a Bella pripada ovoj potonjoj skupini.

Iako smo je imali prilike nebrojeno puta vidjeti u različitim modelima tzv. ružne obuće koja je zadnjih sezona u trendu, Crocsice ipak ne dolaze u obzir.

  • +15
Bella Hadid Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Kad je vitku brinetu nedavno na crvenom tepihu Vogue upitao koji je njezin najveći modni grijeh, Bella je bez ustručavanja odgovorila: 'Volim modno riskirati, ali za mene su Crocsice definitivno nešto što nikad ne bih obula. Pa ako me ikad vidite u njima, onda znajte da će to biti moj prvi pravi grijeh', rekla je Bella.

A kakve su trenutačno sandale u trendu, pogledajte u našoj fotogaleriji:

  • +201
Cipele na petu kojima se veselimo ovog proljeća Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije