OD NJE TREBA UČITI

Njezina haljina zasjenila je sve glamurozne ljepotice

15.11.2015 u 16:18

  • +8

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nije tajna da glumica Jessica Alba ima besprijekoran stil odijevanja, a čak i kada bira jednostavnije haljine za crveni tepih, uspijeva zasjeniti daleko dotjeranije kolegice

Na gala večeri Baby2Baby u Los Angelesu, u humanitarne svrhe, okupile su se mnoge slavne ljepotice, a Jessica Alba opet je preotela pažnju odličnim stylingom. Dok su se slavne dive poput Reese Witherspoon ili Gwen Stefani pojavile u glamuroznim izdanjima, Jessica je opet svima dala modnu lekciju i pokazala da ne treba sjaj i blještavilo da bi dobro izgledala.

Za razliku od svojih slavnih kolegica koje su nosile prelijepe kreacije u vintage stilu, Jessica je zablistala u jednostavnoj haljini svijetle boje. Osim što se haljina širi prema dnu i ima klasičan maksi kroj, u gornjem dijelu ima i simpatični dekolte. Haljina je bez rukava pa je otkrila njene tonirane ruke, a poznato je da glumica vježba čak i nedjeljom da bi ostala u top formi.

Uz haljinu Giambattista Valli Jessica je odabrala jednostavnu ali elegantnu frizuru i malo nakita, a nije pretjerivala i s make-upom. Tek je, poput prave dive, odabrala izvrsnu nijansu crvenog ruža za usne koji se lijepo slagao s bojom haljine.