PRIMA SPAVANJE 2021.

Nizozemski ugođaj spavaće sobe s hrvatskim potpisom

02.02.2021 u 09:28

Bionic
Reading

Užurbani tempo današnjice donosi mnogo stresa i sve jače ističe potrebu da odmor, bez obzira na trajanje, bude kvalitetan i okrepljujuć

Za dobar odmor, presudno je imati spavaću sobu koja predstavlja mjesto sigurnosti i mira. U njoj provodimo skoro četvrtinu svoga života pa je prema tome poželjno kreirati najintimniji dio svog doma prema vlastitim željama, potrebama i ukusu kako biste se u potpunosti opustili i napunili baterije. Ova prostorija, prilagođena individualnim navikama i željama, mora pružiti vrhunsku udobnost i ugođaj topline, sigurnosti i mira.

Upravo zbog velike važnosti brige o zdravlju i podizanja svijesti o ulaganju u taj dio doma, PRIMA je kreirala široku ponudu za opremanje spavaćih soba i program spavanja za kvalitetan i miran san iz vlastite proizvodnje. Bez obzira koji stil uređenja volite ili koju tvrdoću madraca preferirate, njihov asortiman zadovoljit će sve vaše želje i potrebe jer PRIMA njeguje individualan pristup odabiru svakog elementa spavaće sobe.

Sukladno vašim navikama spavanja, za dobar odmor ključan je odgovarajući krevetni sustav, odnosno pravilna i usklađena kombinacija kreveta, podnica, jastuka i madraca. Sve o tome kako donijeti ispravnu odluku za zdrav san provjerite u novom katalogu PRIMA spavanje.

PRIMA programi spavanja osmišljeni su i proizvedeni sa željom da vam se omogući izražavanje osobnog stila i kreativnost u oblikovanju najintimnijeg prostora svakog doma. Cvita program nudi čak 24 različita elementa čijim je kombiniranjem moguće zadovoljiti sve prostorne i estetske zahtjeve.

Moderan program Davos omogućuju opremanje cijelog interijera u istom dizajnu, bojama i materijalima, dok isto možete postići i u rustikalnom izgledu uz Luna program spavaćih soba.

Spavaća soba u programu Julija osvojit će sve poklonike retro stila, a dodatan benefit je da ćete uz njene profinjene linije lako stvoriti toplo i romantično utočište za odmor.

Impresivni PRIMA box-spring kreveti – Vigo, Bono i Oto - iz vlastite proizvodnje pružaju vrhunsku udobnost spavanja. Dizajn ovih kreveta spaja snažan vizualan dojam s visokokvalitetnim materijalima, a rezultat su poželjni kreveti za najudobnije spavanje.

Kako biste zaokružili uređenje interijera vaše spavaće sobe personaliziranim pečatom, pogledajte COCO maison kolekciju koja je ekskluzivno dostupna u PRIMA salonima i webshopu. Ovo je nizozemski brend dekoracija za dom koji obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje: dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe i mali komadni namještaj.

Ako ste u potrazi za ugodnom ambijentalnom rasvjetom, zidnom dekoracijom koja će istaknuti uzglavlje kreveta ili ukrasnim jastučićima za toplinu i energiju prostora, PRIMA stručni savjetnici pomoći će vam u odabiru, a inspiraciju možete naći i na PRIMA društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Pinterest.

Zavirite u PRIMA svijet snova i pronađite rješenje za sebe - od cjelovitih spavaćih soba do zasebnih elemenata koji će vaš svaki dan na kraju pretvoriti u ugodan san.