NE BJEŽI OD BOJA

Nizozemska kraljica Maxima podiže raspoloženje ovim vedrim stajlingom koji pršti od boja

30.09.2021 u 17:22

Bionic
Reading

Kraljica Maxima dobro je poznata ljubiteljima mode, a uvijek nasmijana pripadnica nizozemske kraljevske obitelji iznova pokazuje kako je s pravom smatraju jednom od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Šarmantna supruga nizozemskog kralja privlači poglede svojim prepoznatljivim modnim izričajem koji podrazumijeva odvažne boje, hrabre uzorke, neobične modne detalje ili pak krojeve s neočekivanim twistom.

Kraljica Maxima definitivno nije ljubiteljica modnog minimalizma što je dokazala puno puta, a svojim je vedrim stajlingom u razigranom koloritu koji je odabrala za obilježavanje 50 godišnjice dobrotvorne udruge u Amsterdamu svima izmamila osmijeh na lica i uljepšala kišovit dan.

  • +7
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Robin Utrecht / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zgodna kraljica rođena u Argentini, itekako dobro zna kako osmisliti upečatljiv stajling pa je izgledala za čistu peticu u plavoj košulji koju je sparila s efektnom šarenom suknjom od organze s potpisom Claesa Iversena, hvaljenog dansko-nizozemskog dizajnera poznatog po svojim neobičnim kreacijama.

maxima od nizozemske

Najbolje odjevena kraljica: Ovom haljinom svima je dokazala kako se ulaganje u bezvremenske modne komade itekako isplati

Pogledaj galeriju

U ovu modnu kombinaciju odlično su se uklopile crvene štikle Gianvita Rossija koje je nosila u brojnim prigodama. 

Rukavice i torbica u istom tonu crvene zaokružili su ovaj look koji je kraljica dodatno naglasila svojim omiljenim modnim dodatkom - neobičnim šeširom koji potpisuje Fabienne Delvigne, jedna od Maximinih najdražih dizajnerica.

Prije nego je ušla u kraljevsku obitelj, zgodna Argentinka rođena kao Maxima Zorreguieta završila je studij međunarodnih financija, a 2002. vjenčala je s nasljednikom nizozemske krune Willem-Alexanderom s kojim ima tri kćeri.