ZANOSNA TALIJANKA

Ma tko bi joj dao 57: Evo kako se prelijepa Monica Bellucci mijenjala tijekom godina

30.09.2021 u 06:05

Bionic
Reading

Talijanka Monica Bellucci, koju pamtimo po ulogama u filmovima 'Malena', 'Apartman' ili 'Matrix Reloaded', po mnogima je jedna od najljepših glumica svoje generacije, a svoju je impresivnu karijeru započela kao model i manekenka

Ova nesuđena pravnica rođena je kao Monica Anna Maria Bellucci 30. rujna 1964. i danas predstavlja utjelovljenje klasične mediteranske ljepote.

Iako je često glumila fatalne ljepotice, u jednom je ranijem intervjuu izjavila da je u stvarnom životu posve drukčija.

'Na platnu volim glumiti žene s kojima nemam puno toga zajedničkog. Privatno sam puno slabija i nesigurnija od snažnih likova koje često glumim', rekla je Monica, a s 50 godina postala je i Bondova djevojka.

  • +22
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Balawa Pics / Balawa Pics / Profimedia

Pravilne crte lica i putena figura njezini su aduti, a lijepa Talijanka dobro zna kako naglasiti svoju ljepotu, pa i u šestom desetljeću može zasjeniti puno mlađe kolegice.

Od samih početaka karijere ostala je vjerna istoj tamnosmeđoj boji kose, a uglavnom se držala duljine ispod ramena. Tek je prije nekoliko godina pokleknula pred bobom i skratila kosu osvježivši je trendi 'zavjesa' šiškama.

Kad je u pitanju make up, Monica nije nikad voljela eksperimentirati i njezina je beauty formula 'manje je više'.

Bujna brineta izražajnih crta lica za svečane prigode najradije bira klasični crveni ruž, a oči naglašava uz pomoć tuša ili sjenila. Zgodna Talijanka i na crvenom tepihu igra na sigurno, pa je često možemo vidjeti u crnoj, tamnoplavoj ili crvenoj boji, koja joj sjajno pristaje.

Njezina zavidna figura i u šezdesetima je predmetom brojnih pohvala, no u jednom ranijem intervjuu prelijepa Monica otkrila je da nikad nije voljela vježbati.

'Nikada nisam bila osoba koja se diže u šest kako bih išla vježbati u teretanu. Istina je da uživam u kolačima i tjestenini, tu i tamo u čaši vina i, vrlo rijetko, cigareti. I zato je moj savjet za sreću: jedite dobro, pijte kvalitetno, uživajte u dobrom seksu i pritom se stalno smijte. Ostalo će već doći na svoje', rekla je jednom prigodom ova mama dviju kćeri.