PRIRODNA LJEPOTICA

Nives Čanović prelijepa i bez šminke

29.04.2013 u 14:41

Bionic
Reading

Mirna Maras, Nives Čanović, Antonija Šola, samo su neke od osoba iz javnog života koje su nedjeljno poslijepodne iskoristile za roštilj na Bundeku

Brojne osobe iz javnog života iskoristile su sunčano poslijepodne za druženje s kolegama i obiteljima. Bebeki, Plechingeri, Dumančići, Mihaljevići družili su se s Antonijom Šolom, Mirnom Maras, Ribafishom, Daliborom Petkom, Davorom Dretarom i Nives Čanović, koja je 'Narodni roštilj uz PIK' iskoristila i za druženje za svojim psom Marleyjem.

Mirna Maras je priznala da je njen suprug Mario Valentić pravi majstor roštilja. 'Obožavam roštilj! Posebno kad je za stolom ovako dobro društvo. Meni je roštilj rezerviran za muškarce. Mi žene smo tu samo za oprati salatu', rekla je Mirna.

Poznati kolumnist Ribafish priznao je: 'Kad dođe proljeće, ako me vikendom ne vidite na roštilju, to znači da sam ili bolestan ili lud.'

Dok su se zvijezde družile oko roštilja, isto su činile i stotine posjetitelja. Jedni su došli bodriti natjecateljske ekipe, drugi uživati u gotovoj hrani, a treći su u roštiljanju u parku uživali s obiteljima i prijateljima.