NOVI/STARI TREND

Nitko se nije nadao povratku nekad popularnih traperica s ovim efektnim detaljem

28.01.2024 u 19:30

Bionic
Reading

Na modnu se scenu vraća još jedan cool model koji je vladao modnom scenom prije desetak godina

Za sve one koji traperice s trendi poderotinama koje svakom looku daju cool vibru s dozom rokerskog buntovništva, smatraju vječitim klasikom i rado ih nose bez obzira na aktualne trendove, stiže dobra vijest.

Naime, tzv. destroyed jeans traperice slave povratak kao najvrući trend u mjesecima koji su pred nama.

Ako ste česti na Tumblru, onda ste sigurno uočili trendseterice koje redovito objavljuju odjevne kombinacije u kariranim košuljama i vrućim traper hlačicama uz glazbenu podlogu kultnih indie bendova poput primjerice Arctic Monkeysa.

Ukoliko ste i vi ljubitelj rock chic modnih stilova, zasigurno će vas oduševiti ideja kako se ključni komad - traperica s efektnim poderotinama.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zadnji put smo takve traperice nosili prije desetak i više godina i to u skinny verziji da bi kasnije posve iščezle s modnog radara.

Suvereno su vladale gradskim ulicama i među slavnim fashionisticama, a sad se nakon dugogodišnje modne apstinencije konačno vraćaju u garderobu. Naravno s neizbježnim ažuriranjem i prilagodbom vremenu.

Evo kako ih nositi na nov način:

Ipak u 2024. godini in neće biti pripijene skinnyice. Umjesto njih, nosit će se poderane traperice opuštenog kroja poput i dalje vrlo popularnih boyfriend, ravnih ili širokih modela. I dok su hlače visokog struka klasik i uvijek izgledaju vrlo laskavo, destroyed varijante također se po želji mogu nositi i ako imaju niski struk.

Nije samo silueta poderanih traperica ono što će se prilagoditi aktualnim trendovima 2024. godine. Važno je kako ćete ih kombinirati kako bi ovaj trend traperica izgledao stvarno moderno i u skladu s novim trendovima.

Inspiracija dolazi od Instagram modnih zvijezda koje već nose poderane traperice i vrlo uspješno pokazuju kako ih cool stilizirati od zime do ljeta. Široke pletene veste ili kardigani plus retro tenisice nova su suvremena formula za ovaj trendi komad.

Ukoliko pak više volite nešto sofisticiranije, ovakve traperice bez problema možete spojiti i s bijelom košuljom i balerinkama ili s trendi gležnjačama šiljastih vrhova kako to s puno stila radi Jennifer Lopez.

Ovoga proljeća ih slobodno kombinirajte s klompama, košuljom i oversized sakoom ili s minimalističkom majicom bez rukava i kultnim Birkenstockicama.