UBOJITA KOMBINACIJA

Nitko nije seksi u koži kao J.Lo

07.12.2011 u 09:36

Bionic
Reading

Popularna pjevačica Jennifer Lopez rijetko kada može proći nezapaženo, posebice ako se pojavi u uskoj kožnoj haljini koja više toga otkriva nego skriva te vrtoglavo visokim potpeticama

42-godišnja pjevačica, koja se ubrzo nakon rastave braka s Marcom Anthonyjem zaljubila u mlađahnog plesača Caspera, stigla je u Peru kao članica žirija da bi za šou 'Q'Viva! The Chosen' pronašla talente Latinske Amerike koji će sudjelovati u novoj sezoni. Snimajući najavnu špicu, J.Lo je odmah privukla pažnju prezentirajući svoje vještine s nogometnom loptom.

Odjevena u kratku žutu kožnu haljinicu, J.Lo je naglasila svoju liniju te zamamne obline kojima bi rijetko tko odolio. Haljinica kratkih rukava dosezala joj je do pola bedra, a njezinu bujnu guzu dodatno je naglašavao bež porub. Uska koža naglasila je svaku njenu oblinu, a seksi look osigurali su detalji.

Bujna raspuštena i valovita kosa, srebrne narukvice te nevjerojatno visoke potpetice Louboutinovih sandala s remenčićima upotpunili su cijeli stajling. Tijekom prezentiranja svojih vještina s loptom, u kratkoj kožnoj haljinici i štiklama, glamurozna J.Lo napravila je pravu pomutnju u Peruu.