ELEGANTNA KENDALL

Nitko ne nosi vječne prugice poput nje

22.01.2016 u 14:06

Bionic
Reading

S ručka na aerodrom – zaposlena 'it' djevojka Kendall Jenner u nekoliko sati uspjela je pomoću malih detalja transformirati outfit u znaku vječnih pruga

Mlada Kendall već je naučila uspješno žonglirati između prijateljskih i poslovnih obaveza koje su svakim danom sve veće. To nimalo ne čudi, s obzirom na to da je trenutno jedan od najtraženijih modela.

Uz posao modela, Kendall paralelno zaokuplja pažnju javnosti svojim modnim kombinacijama, a najnovijim stylingom u nizu ponovno je briljirala.

Za ručak s prijateljicom i kolegicom Hailey Baldwin odlučila se za prugaste hlače visokog struka i sivu majicu brenda Sally Lapointe, a začinila ih je bijelim cipelama Celine i malom Givenchyjevom torbicom.

Avijatorice Ray Ban, koje su postale njezin zaštitni znak, i ovoga puta nisu nedostajale.

Postojeću kombinaciju pri dolasku u zračnu luku LAX Kendall je s malo detalja učinila novom. Prugastim hlačama Sally Lapointe dodala je pripadajući baloner dok je Givenchyjevu torbicu zamijenila većim modelom.

Naizgled riskantna kombinacija u znaku sivih i bijelih pruga na Kendall je djelovala i više nego dobro.

Ako želite znati što će biti u trendu narednih sezona, dovoljno je baciti jedan pogled na Kendall koja s ponosom nosi titulu it djevojke. Osim što je s godinama razvila odličan smisao za modu, na jednak način zna uočiti neka nova imena u svijetu mode. Brend Sally LaPointe, koji stoji iza njezinog prugastog odijela, s djelovanjem je počeo 2010., a njegovim kreacijama ne mogu odoljeti ni zvijezde poput Gigi Hadid Jaime King i Lily Aldridge