ODLIČNI STAJLINZI

Nitko im nije ravan: One su s razlogom najbolje odjevene zvijezde

23.05.2017 u 11:26

Bionic
Reading

Uz uspješnu filmsku karijeru, Charlize Theron i Marion Cotillard slove za jedne od najbolje odjevenih holivudskih dama, a ovu titulu uspjele su dodatno utvrditi na glamuroznoj zabavi u Cannesu

Glamuroznu zabavu u organizaciji švicarskog luksuznog brenda Chopard tradicionalno nije željelo propustiti mnoštvo slavnih ljepotica.

I dok se većina dama, poput Salme Hayek i Juliette Binoche, odlučila za klasična modna izdanja, kraljice crvenih tepiha Charlize Theron i Marion Cotillard uspjele su oduševiti prisutne u više nego zanimljivim kreacijama.

  • +2
Slavne ljepotice na zabavi Chopard Trophy Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Francuska diva i oskarovka Marion Cotillard na crvenom tepihu glamurozne zabave pojavila se u svečanoj verziji kombinezona bez naramenica, koji je na prvi pogled djelovao poput haljine.

Spomenutu kreaciju ukrašenu mnoštvom sjajnih i raznobojnih ljuskica potpisuje njujorški dizajner Michael Halpern sa sjedištem u Londonu, a svjetsku prepoznatljivost stekao je odjevnim komadima koji glavnu inspiraciju vuku iz disko ere. 

U odnosu na francusku kolegicu, Charlize Theron se novim izdanjem referirala na modne 20-e uskočivši u bijelu haljinu opuštena kroja i s mnoštvom srebrnih lanaca koji su činili prugasti uzorak, stvarajući resice u donjem dijelu kreacije.

Haljinu u maniri ludih 20-ih potpisuje modna kuća Prada, a istaknula ju je detaljem crne vrpce na glavi i upečatljivim nakitom.

  • +5
Charlize Theron i Marion Cotillard Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia