emily ratajkowski

Niste se spremni oprostiti od čizama? Ove haljine kao stvorene su za njih

07.03.2024 u 15:07

  • +3

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Elegancija dugačkih haljina savršeno pristaje visokim čizmama te je riječ o dobitnoj kombinaciji za prijelazno razdoblje

Maksi haljine prošlog su proljeća uvjerljivo dominirale gradskim ulicama, a prema svemu sudeći tako će biti i ove godine. To nam jasno daju do znanja trendseterice koje nas iz dana u dan oduševe novim chic modelom.

Emily Ratajkowski trenutno je jedna od najutjecajnijih trendseterica koje diktiraju stajlinge ulične mode, a nakon što nas je mjesecima očaravala svojim kaputima, sada je isto učinila elegantnom bež haljinom.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Riječ je modelu maksi kroja i dugih rukava, što je čini idealno za prijelazno razdoblje, kao i njen mekan pleteni materijal. U prvom planu su iznimno chic srebrni gumbići koji se u asimetričnoj liniji protežu od desnog ramena do lijevog koljena te završavaju prednjim prorezom koji sve podiže na višu razinu.

Uz to, ova haljina osvaja rebrastim pletenim uzorkom na suknji koji je čine iznimno sofisticiranom i prikladnom za nošenje i na svečanijim događajima. Ova divna haljina dolazi s potpisom brenda Sandro te je dostupna i u modro plavoj boji.

Ratajkowski je ovo minimalističko izdanje vješto upotpunila jednim od svojih najomiljenijih modela čizama zmijskog uzorka i visoke pete, a svoju nedavno skraćenu smeđu kosu nosila u prepoznatljivom ravnom stilu.

Time je pokazala i da ćemo u narednim mjesecima, dok temperature ne postanu previsoke za to, s ovakvim haljina na iznimno elegantan način moći nositi trendovske visoke čizme od kojih se mnoge modne zaljubljenice još nisu spremne oprostiti.

  • +3
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia