JELENA POPOVIĆ VOLARIĆ

'Nisam sigurna ima li 'Larin izbor' uvjete za drugu sezonu'

01.03.2017 u 09:21

Bionic
Reading

Jelena je uživala na košarkaškoj utakmici sa svojom ekipom iz serije 'Larin izbor' pa smo je pitali što misli o snimanju druge sezone i slavi li Dan zaljubljenih

Ekipa 'Larinog izbora' jučer je uživala u košarkaškoj utakmici Cibona – Zvezda u maloj dvorani Doma sportova. Glavni glumci Doris Pinčić i Ivan Herceg propustili su zabavu, ali zato je njegova djevojka Tatjana Jurić budnim oko pratila tekmu i uživala u kokicama.

Jelenu Popović Volarić uhvatili smo na tribinama i pitali je za komentar o sve glasnijim šuškanjima oko druge sezone Larinog izbora. 'Prerano mi je za komentirati priču oko druge sezone i razmišljati bi li imala energije za takvo što. Mi smo tek na pola ove sezone, a to treba odraditi sa stopostotnom koncentracijom', rekla je Jelena i naglasila kako su reakcije cijele ekipe bile vrlo pozitivne kada su počele priče oko druge sezone. 'Ljudi u ovom projektu su zaraženi jednim dječjim entuzijazmom i svi se slažemo, pa bi voljeli zajedno provesti još godinu dana, ali za to trebamo imati neke preduvjete za koje nisam sigurna da ih imamo', rekla je Jelena.


Kako je njezin suprug Janko Popović Volarić na temu Valentinova izjavio: 'Meni je površno poklanjati srčeko koje svijetli u mraku, ali Jelena bi svaki dan nešto slavila pa je i Valentinovo povod za feštu.' Slijedom toga, pitali smo je očekuje li nešto romantično. 'Ne bojkotiram taj dan, ali to je praznik za djecu. Ne očekujem ništa i ne poklanjam. Zaboravim da je Valentinovo, nije mi to nikakav faktor u životu', rekla je lijepa Jelena.