LJUPKA GOJIĆ:

'Nisam mislila da ću se udati za nogometaša'

26.08.2011 u 11:02

Bionic
Reading

Prelijepa manekenka Ljupka Gojić u šetom je mjesecu trudnoće, a dane s obitelji provodi u Novalji na otoku Pagu

Vesela trudnica za Ekran je otkrila da uživa u trudnoći i majčinstvu, a njezina kćerkica Jana, koja ima samo godinu i pol, pomalo već samostalno pliva.

Iako je suprug Mihael Mikić u Japanu jer igra za nogometni kub Sanfreece iz Hirošime, ima pomoć svoje majke, oca i brata.

Oni su joj oduvijek bili podrška, priča Ljupka, a iako ju posao pretvorio u prilično samostalnu osobu, ima potrebu za osloncem u životu.

Aktivna trudnica i dalje je u poslovnim vodama pa sprema novu kolekciju Jolie Petite za jesen-zimu. Osim posebne linije pret-a-porter i odjeće za najmlađe, planira dizajnirati namještaj.

Ljupka će svoju karijeru očito dobro uskladiti s majčinstvom, a sve uz podršku supruga s kojim je u braku od 2006. godine. Davno su proglašavani još jednim parom koji se može svrstati u fenomen 'manekenke i nogometaši', ali Ljupka je tada čak rekla da nikada nije mislila da će se udati za nogometaša.

Sada kaže da je to trivijalna tema koja već svima ide na živce i da je imala karijeru prije Mihaela Mikića. Također je naglasila da bi bilo lijepo kada bi muževe netko ispitivao o karijerama njihovih žena, a ne obratno.