NEVENA RENDELI:

'Nisam dobra kuharica niti dobra ljubavnica'

04.11.2011 u 09:21

Bionic
Reading

Postoje li afrodizijaci i da li uopće djeluju? Upravo su se tim pitanjem pozabavili ovotjedni gosti Sexpressa, Mate Janković i Nevena Rendeli

Nevena Rendeli smatra kako afrodizijaci itekako postoje i djeluju, a priznaje kako joj je i u tridesetoj još uvijek pomalo neugodno pričati o seksu. Afrodizijacima smatra smokve, kamenice i tartufe, a najbolji afrodizijak joj je vino.

Poznati chef Mate Janković povodom teme o afrodizijacima pripremio je i dagnje na buzaru, no kaže kako ne vjeruje u moć afrodizijaka. Hranu ne smatra afrodizijakom, već situaciju i način na koji se priprema hrana.

Nevena Rendeli priznaje da joj je suprug u početku veze pripremao večere, koje su, iako nisu bile ukusne, ipak dovodile do seksa, a kaže kako sama nije dobra kuharica, pa možda nije niti dobra ljubavnica. Mate Janković otkriva kako su mu seksi dinje i breskve, a kaže kako kroz hranu projiciraš svoje emocije.

Kako je Mate Janković pripremio dagnje na buzaru, zašto se Nevena Rendeli pita da li Mate Janković vjeruje u seks, da li ljubav dolazi kroz želudac i zašto Nevena smatra Matu afrodizijakom, pogledajte u videoprilogu!