FABRIZIO CORONA:

'Nina nije prihvaćala razvod'

14.02.2011 u 10:20

Bionic
Reading

Nekadašnji hrvatski zet sada ima problema s tajnim službama koje često pregledavaju njegov ured

Bivšem suprugu Nine Morić tajna služba provalila je u njegov ured gdje je tražila obnaženu sliku Silvija Berlusconija s ludih partija s maloljetnim djevojkama koje mogu biti ključan dokaz u istrazi, donosi 'Red carpet'. Te slike na tržištu vrijede do milijun funti, a Fabrizio se kune da ih nema:

'Moj život je čudan, mogu ovoga trena s vrha pasti na dno. Berlusconi je na vlasti od 1994, a oporba traži se način da mu oduzme vlast. Sad pokušavaju uništiti njihov imidž.' Fabrizio kaže da je vidio sporne slike, ali na njima nije nitko gol i nema dokaza da su bili u seksualnoj vezi. Velika ljubav Nine Morić u zatvoru se povezao s napuljskom mafijom, a nedavno je izdao knjigu 'Tko je ubio Normu Jean?' u kojoj govori o curama lošeg morala koje nakon što postanu zvijezde zaborave što su sve morale raditi da bi došle do posla iz snova.

Poslije razvoda, Nina i Fabrizio su našli zajednički jezik. 'Imali smo probleme i stalno smo se svađali oko razvoda i sina. Nije prihvaćala razvod, no sad sam prije nekoliko dana vidio svoje dijete. Nije istina da nisam plaćao alimentaciju, svaki mjesec sam joj davao 3.500 eura.' Fabrizio ima novu ljubav, a kaže da je priznaje da je Ninu radio nesigurnom.

'Ja živim ludi život, mislim da bi Nina trebala naći muškarca iz dobre obitelji. Ona je upoznala krive ljude i zbog toga je išla na operacije, sada izgleda puno bolje', rekao je Fabrizio koji kaže da je imao više žena od James Bonda, a i više problema od Al Caponea. Fabrizio je priznao da često prodaje slike svojim prijateljima kako ne bi uništili svoje karijere zbog raznih afera.