POTRESENA NAKON SUĐENJA

Nina Morić zbog alkohola i lijekova završila u bolnici?

19.10.2012 u 18:13

Bionic
Reading

Nakon što je ovog četvrtka Nina Morić jutro provela na sudu s bivšim suprugom Fabriziom Coronom, potresena raspravom oko skrbništva, stres je pokušala izliječiti alkoholom i lijekovima, pišu talijanski mediji

Nakon što je u četvrtak ujutro završilo sudsko saslušanje na kojem je s bivšim suprugom Fabriziom Coronom dogovarala skrbništvo nad njihovim osmogodišnjim sinom Carlosom, Nina Morić toliko je to doživjela stresno da je navodno završila u bolnici.

Talijanski Il Secolo Xix piše kako je Nina nakon suđenja s Fabriziom otišla na piće u obližnji kafić, ali nakon što je on otišao, navodno je nastavila piti, a kasnije je popila i tablete.

'Mi smo oduvijek bili obitelj, u dobru i u zlu', rekla je 36-godišnja Nina novinarima nakon saslušanja.

Fabrizio je ubrzo otišao iz kafića, no Nina je ostala još neko vrijeme. Tada je, izgleda, popila i tablete pa se onesvijestila. Talijanski mediji javljaju da je bila hospitalizirana zbog sumnje na alkoholnu komu. U bolnicu ju je onesviještenu dovezla Fabrizijeva majka Gabriella koja je s Ninom često u kontaktu zbog unuka. Danas, u petak, pustili su je kući.

Ovo nije prvi put da je Nina eksperimentirala s tabletama i završila u bolnici. Kad je Fabrizio 2009. objavio da su on i Belen Rodriguez zaručeni, popila je šaku tableta i završila u bolnici na ispumpavanju želuca jer se onesvijestila.