FASHION GURU

Nina Badrić prati trendove, ali nije baš sve za svakoga

  • 26.01.2017 u 13:04

  • Bionic
    Reading

    Glazbena diva Nina Badrić dobila je nagradu Narodnog radija za najbolju pjesmu 'Dani i godine', a iako je publiku odvojila glasom i zaraznom pjesmom, našeg modnog kritičara Fashion Gurua nije nimalo impresionirala stajlingom

    Nisam puno pogriješio što sam uvrstio Ninu u top listu najgore odjevenih, prvo ovogodišnje izdanje nije se pokazalo kao reprezentativno. Znamo da ona prati trendove i da je pidžama look vrući trend, pogotovo na proljeće, ali nije baš sve za svakoga.

    Nini zamatanje ne laska, a pogotovo joj ne laskaju premali brojevi tih istih odjevnih komada u koje se umata. Platformice Stella McCartney su udobne, to znam jer ih ima hrpa mojih prijateljica, ali svakoj sam već sam ponaosob rekao da je dosta. One su ih podijelile nećakinjama pa ne znam što Nina čeka... Da je imala visoke pete, ovo na njoj bi već kudikamo bolje izgledalo.

    A i ta frizura… Znala je da ima event pa se mogla ranije probuditi i otići kod frizera pa bi ovaj stajling s dobrom frizurom i štiklama bio daleko uspješniji.

    Čestitam joj na nagradi, pjesma je zarazna, a od nje ipak očekujem neke bolje kombinacije. Znam da ona to može.