LIJEPA I PLEMENITA

Nikolina Pišek spasila ozlijeđenog trenera

Bionic
Reading

Popularna TV voditeljica zatekla je u teretani ozlijeđenog Branimira Levaka i hitno ga odvezla k liječniku

Jutros je u Vinogradskoj bolnici, na očnom odjelu, viđena Nikolina Pišeks naočitim krupnijim mladićem, a budući da je imao je zavoj preko oka, odmah su krenula nagađanja da se njezin dečko Kristijan Curavić Kike, ozlijedio u TV showu 'Farma', piše portal zagrebancija. com.

Pišekica je prema njemu bila vrlo pažljiva, dovezla ga je, pričekaladok je obavio liječnički pregled te odvezla doma. No to ipak nije bionjezin Kike, nego boksački trener Branimir Brane Levak.

'Jutros sam došla na trening u teretanu Core Gym na Remetincu izatekla svog trenera u lošem stanju. Na treningu, koji je odradio prijemene, sparing partner ga je nezgodno udario i ozlijedio mu oko. Braneništa nije vidio i imao je jake bolove. Kako sam mu se prva našla priruci, odvezla sam ga u bolnicu, jer to sam sigurno ne bi mogao, a uteretani u tom trenutku nije bilo nikog drugog na raspolaganju', rekla je Nikolina za portal zagrebancija.com nakon što je svog trenera ostavila na kućnojnjezi.

'Brane se sada super osjeća. Dobio je terapeutsku leću i lijekovekoje mora piti. Na sreću, neće trebati operaciju, nego samo mirovati ineko vrijeme će pauzirati od treninga', dodala je popularna TVvoditeljica, koja trenira full kontakt kod Branimira Levaka, koji trenira i njezina dečka Kristijana Curavića, aranije je bio i u ekipi Mirka Filipovića.