odlično joj pristaje

Nikada nije bolje izgledala: Nina Badrić zablistala je u modnoj kombinaciji koja slavi ženske obline

15.07.2021 u 10:28

Bionic
Reading

Nina Badrić ovo ljeto radi punom parom, a na pozornicama oduševljava kako nastupima tako i odličnim modnim stajlinzima. Ovoga puta je doslovce zablistala – na pozornici u Nišu nastupila je odjevena u efektnom plavom odijelu prekriveno šljokicama

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica Nina Badrić u srpnju je sezonu ljetnih koncerata otvorila u punom sjaju. Nakon godinu i pol dana pandemijske stanke održala je svoj prvi koncert u Opatiji, a nakon toga je uslijedio veliki rođendanski koncert na splitskom Peristilu na kojem je zajedno s publikom proslavila svoj 49. rođendan, a osim glasom oduševila je i stasom u predivnoj bijeloj haljini.

Nakon toga Nina je nastavila žariti i paliti koncertima, a posljednji u nizu je koncert koji je održala u Nišu. Nina je i ovoga puta oduševila publiku, a na pozornici je zablistala u dobro osmišljenom stajlingu. Plavo odijelo bilo je ukrašeno šljokicama, a kroj je laskao Nininoj figuri.

Hlače visokog struka čiji oblik podsjeća na dimije s mrkva krojem imao je odličan detalj u vidu preklopa s prednje strane, a uz njih Nina je nosila isti takav visoko rezani kratki sako. Cijelu kombinaciju začinila je bijelim topićem u obliku korzeta i sandalama s vrtoglavo visokim potpeticama. Čista modna petica, složili bi se mnogi.

  • +6
Koncert Nine Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Dimitrije Nikolic/PIXSELL

Čini se kako su šljokice ove sezone Nini vrlo drag modni odabir. Tako je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima nosi hlače sa zlatnim šljokicama te bijelu majicu s natpisom. I dok je ta kombinacija, začinjena tregerima i ravnim sandalama, imala znatno ležerniji prizvuk, moramo priznati kako Nini šljokice doista dobro pristaju. Te objave donijele s joj brojne pozitivne komentare na račun dobrog izgleda, a mnogi su primijetili kako Nina nikada nije bolje izgledala.

Uostalom, Nina je uvijek besprijekorno sređena, a mnogima ne može promaknuti njezin mladolik izgled. Pjevačica je pak nedavno otkrila kako je prestala jesti meso te je za InMagazin izjavila: 'To mi je nekako prirodno došlo. Super mi je, osjećam se bistro, zdravo, odlično i nisam umorna. Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala, a sad sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože.'