NEVENA RENDELI:

Nikada mi se moja stražnjica nije previše sviđala

17.08.2012 u 15:29

Bionic
Reading

U ovotjednom Sexpressu gosti Vinko Filipić i Nevena Rendeli otkrivaju što im je seksi na ženama te razotkrivaju vječno pitanje što to muškarci žele

Vinko smatra da se mlađi dečki puno više pale na prvi dojam, a njega su osobno oduvijek privlačile žene koje nisu bile svjesne svoga seksipila. Njegovu pažnju pak ne mogu privući žene koje misle da su jako poželje, takav stav mu, kako kaže, djeluje vulgarno.

Voditeljica i novinarka Nevena Rendeli dala je ženski osvrt na ovu temu. 'Muškarci žele ljubavnicu u krevetu, kuharicu u kuhinji i sveticu u braku. Mislim da je, usprkos stogodišnjoj emancipaciji, to još uvijek glavni moto kojim se oni povode.

Nevena kaže kada hoda sa suprugom ili prijateljem po gradu umire od smijeha zbog onoga što je njima zgodno. 'Ono što ja nikada, niti jedna moja prijateljica, ne bismo rekla da je žena zgodna, u onom smisli kako mi to gledamo – dobro odjevena, ima stila, ali ne – njima je dovoljna minica i  duga noge', rekla je Nevena te dodala kako misli da kada traže djevojku da su muškarci dubokoumniji nego što mislimo.

Što Vinko prvo pogleda na ženi i što je njemu seksi, primjećuju li muškarci celulit, što muškarce privlači na Neveni, što Nevena ne voli na sebi, preferiraju li stariji muškarci mlađe žene te što Vinko misli o ženskim prstima na nogama, pogledajte u videoprilogu!