HRVATSKI DIZAJN

Nikad romantičnije izdanje Kolinde Grabar Kitarović

21.09.2016 u 16:32

Bionic
Reading

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović odabrala je čipkastu haljinu hrvatskog brenda Elfs za Opću skupštinu UN-a održanu u New Yorku i istaknula se elegancijom

Kolinda Grabar Kitarović istaknula se vrlo ženstvenim stilom među ostalim visokim dužnosnicima iz cijelog svijeta koji su se u New Yorku okupili zbog Opće skupštine Ujedinjenih naroda.

Predsjednica Republike Hrvatske za tu je priliku nosila Elfsovu bijelu haljinu koja ima malu kragnu i presvučena je čipkom. Uz klasičnu frizuru nije pretjerivala s make-upom, a styling je zaokružila naušnicama i ručnim satom koje inače rado nosi.

'Ženstvenom kreacijom predsjednica je samo još jednom potvrdila da su prošla vremena korporativnog stila odijevanja kada su se žene morale oblačiti poput muškaraca da bi ih se shvaćalo ozbiljno te da se sada i u politici nosi ženstvenost', rekao je Aleksandar Šekuljica u ime Elfsa.

❤️❤️❤️❤️❤️ Kolinda❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Fotografiju objavljuje ☆ELFS☆ (@loveelfs)

Predsjednica je pak s lakoćom nosila zahtjevnu bijelu haljinu, ali kako je jednom prilikom rekla da svako jutro počinje tjelovježbom, njezina vitkija linija to je i pokazala.


Da je promijenila stil odijevanja, odustala od klasičnih kompleta i počela birati ženstvenije kreacije, potvrđuje i crvena haljina koju je nosila prije nekoliko dana u Splitu, na konferenciji vojnog odbora NATO-a, a upečatljiva je bila i kreacija s cvjetnim printom kojom se istaknula na Dubrovnik forumu.