BISTE LI JE PREPOZNALI

Nikad nije izgledala bolje: Lady Gaga oličenje je glamura u raskošnoj haljini

02.07.2021 u 12:03

Bionic
Reading

Lady Gaga u New Yorku se pojavila u izdanju koje nije moglo proći nezapaženo. U bijeloj čipkastoj haljini i dugom kaputu bijele boje prizvala je glamur staroga Hollywooda, a mnogi su se složili: slavna pjevačica nikada nije bolje izgledala

Pjevačica hita 'Telephone' snimljena je na izlasku iz luksuznog njujurškog hotela 'Plaza', a svima je za oko zapeo njezin potpuno bijeli stajling s beskrajno chic slojevima. Uz savršeno krojeni Fendi kaput Lady Gaga kombinirala je vrlo pufastu Giambattista Valli haljinu koju je krasila i suknja od uvijenih organza rubova i bijelih točkica. Na sve to pjevačica je nabacila i sunčane naočale te Mark Cross torbu.

Kako bi stajlingu s korzet stiliziranom haljinom dala završni glamurozni prizvuk, Lada Gaga je posegnula za klasičnim satenskim salonkama s remenčićem oko gležnja te dizajnerskim potpisom Jimmy Chooa.

  • +2
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S kosom skupljenom u čvrstu punđu te s bisernim naušnicama Lady Gaga izgledala je poput slavnih zvijezda iz zlatnog doba Hollywooda. Ovakva transformacija pjevačici doista pristaje, a tijekom cijelog boravka u New Yorku pokazuje odlične i stilski dotjerane stajlinge koji prizivaju čarobni glamur starog Hollywooda.

Tako je nosila usku ružičastu haljinu na točkice, crnu Giuseppe di Morabito haljinu s prorezom do polovice bedra te očaravajuću večernju haljinu s čipkom i tilom. Čini se kako je grad koji nikada ne spava pjevačicu hit 'Bad Romance' doista nadahnuo za neke od najboljih stajlinga u kojima smo je imali prilike vidjeti.