UČIMO OD NJE

Nikad ne izlazi iz mode: Evo kako uspješno kombinirati ovaj jesenski uzorak i postići anti-age učinak

02.11.2022 u 21:09

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, pedeset plus influencerica čiji je broj obožavatelja stalno u uzlaznoj putanji, po tko zna koji put dokazala je svoj status modne ikone

Modni stil ove kreativne Španjolke mladenački je, praktičan i vrlo ženstven, a efektni stajlinzi koje s lakoćom osmišljava sjajno pristaju svima bez obzira na dob.

Carmen je ponovno pokazala da je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama te da po pitanju modnih izbora nikad ne griješi.

Sjedokosa modna influencerica oduševila je najnovijim stajlingom koji uključuje jedan od najpopularnijih jesensko-zimskih uzoraka koji nikad neće izaći iz mode.

Različite varijante tartana uvijek su in, a bez obzira jeste li u 30-ima ili u 50-ima, odlično izgledaju i nisu dosadne.

  • +19
Bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ako smatrate da karirani uzorak od glave do pete nije dobar izbor za zrelije dame, razuvjerit će vas genijalan outfit omiljene modne ikone iz Bilbaa.

Ona je tako spojila dulji sako i hlače istog uzorka brenda Sfera, a kako je itekako svjesna moći modnih detalja, ovu sjajnu modnu kombinaciju podignula je remenom, bijelim tenisicama sportskog dizajna, Guccijevom torbom i ležerno prebačenim džemperom preko ramena u upečatljivoj narančastoj nijansi te kreirala look koji uspješno skida godine.

Modna ikona sa srebrom u kosi i za ovaj je stajling dobila samo brojne komplimente, a pozitivni komentari samo su se nizali.

'Jako mi se sviđa ova kombinacija s remenom', 'Sjajno Carmen, kao i uvijek. Elegantan i jednostavan look', hvalili su plus age modnu ikonu njezini brojni pratitelji.