LIJEPA ELLA

Izazvala pomutnju u srebrnom topiću: Kći bivšeg premijera u nikad izazovnijem izdanju

02.11.2022 u 09:49

Bionic
Reading

Ella Orešković, starija kći bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića, vrlo je aktivna na društvenim mrežama te svoje obožavatelje nerijetko počasti zanimljivim fotografijama

Mlada glazbenica i studentica psihologije, koja je sreću okušala i na ovogodišnjoj Dori s pjesmom 'If You Go Away', za koju je sama napisala tekst, uvijek izaziva veliku pozornost svojim objavama.

Lijepa Ella Katherine, koju je šira javnost upoznala prošle godine, kada je debitirala na Dori s pjesmom 'Come this Way', nije propustila proslavu Halloweena, odnosno Noći vještica, noći uoči Svih svetih.

Nakon dvije godine pandemije mnogi su odlučili nadoknaditi izgubljeno vrijeme te su pohrlili na prigodne partyje pod maskama, a i Ella se dotjerala i krenula u izlazak.

Ella Orešković Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX

Lijepa plavuša koja studira u Španjolskoj svojim je pratiteljima pokazala kakvu je kombinaciju osmislila za tu noć pa sumnjamo da je bila nezapažena kamo god da se uputila u kratkom srebrnom topu koji je malo toga ostavio mašti.

Izazovni look Ella je zaokružila rukavicama u tonu, maskom i srebrnom torbicom.

Inače, u ranijem intervjuu za RTL otkrila je i što njezin otac misli o karijeri u svijetu showbizza.

'Na početku glazbene karijere više mi je govorio da je akademsko obrazovanje na prvom mjestu, no sada kao da je malo popustio. Više se otvorio u tom smislu da mu je kći glazbenica i nema ništa protiv toga', rekla je tad.