ZABAVNA OBAVEZA

Nikad ležernija Kate Middleton u omiljenim čizmama

14.12.2016 u 21:11

Bionic
Reading

Kate Middleton na proslavu 100 godina izviđačkog kluba stigla je u ležernom izdanju i opet potvrdila da rado nosi iste komade ako su joj dragi

Vojvotkinja od Cambridgea na proslavi se družila s uzvanicima i djecom, igrala igre i ukrašavala cupcake kolače. Uz uske hlače i široku svijetlu vestu s prorezanim rukavima, britanska princeza opet je odabrala omiljene čizme.

Znajući što ju čeka na proslavi, dizajnerske je krpice i štikle mudro zamijenila ležernijim stajlingom i smeđim čizmama Penelope Chilvers, ali svejedno je plijenila pažnju. Time je samo dokazala da spada među lijepe žene koje odlično izgledaju u bilo kakvim krpicama.


Ovim je čizmama vjerna već preko 12 godina i uživa u njima iako njezina titula zahtijeva elegantnije odijevanje. Tako ih je nosila za šetnju rezervatom u Kanadi tijekom rujna, a u njima je prvi put viđena 2004. godine ispred palače Blenheim.


Ovaj izdržljivi par čizama ukrašen resicama nosila je i na festivalu Gatcombe Park, pa tijekom službenog posjeta Indiji, ali i za šestosatno hodanje Himalajom. U svakom su slučaju puno elegantnije nego klasične cipele za planinarenje ili šetnju šumom, a bile su prikladne i za posjet izviđačkom klubu.